Przygotowanie owsianki
6-7 dużych łyżek płatków owsianych zalać chudym mlekiem.
I FAZA
- trwa 7 dni
- jemy 3-4 razy dziennie owsiankę z naturalnych płatków na chudym mleku lub jogurcie naturalnym
- dzienne spożycie kalorii powinno mieścić się w przedziale 900-1200 kcal
II FAZA
- trwa 30 dni
- stosujemy dietę normalną, ale ciągle 3 razy dziennie spożywamy owsiankę. Na przekąski najlepiej jeść ok. 100 g owoców lub warzyw, a na obiad rybę lub pierś z kurczaka
- dzienne spożycie kalorii nie powinno przekraczać 1300 kcal
III FAZA
- wracamy do racjonalnej diety z tym wyjątkiem, że 1 posiłek zastępujemy owsianką i sięgamy po 1 przekąskę owsianą
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dodaj komentarz